Knappt hade videon från Say it renderats och lagts ut på internet innan det var dags för sångerskan att släppa singeln Keep it alive. Detta är dock sista singeln som släpps innan albumet Wrong era når streamingplattformarna den 30:e Mars.

Popmuzik Lover

Nya singeln bjuder på snygg och filmisk ljudbild, där pianot löper igenom låten och skapar en lite ängslig stämning. Låten handlar om oron som finns i världen just nu, och att vi måste hålla hoppet vid liv.


Missa inte: Du hittar även Keep it alive i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Natali Felicia
@Instagram

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.