Premiär i Being Blogged NY
Med ett förflutet i Hurricane Love och som frontman i Moment är det dags för Rasmus Viberg att släppa singeln Looking at you under artistnamnet Next To Neon. Detta är då hans 80-tals doftande och synthpoppiga soloprojekt, vilket jag måste säga låter mycket lovande.

“Det här är något jag funderat på länge, släppa låtar som jag inte kan göra med bandet men ändå står mig nära som artist”.

Singeln släpptes förra veckan och idag är det dags för en textvideo som har premiär här i bloggen.

Next To Neon
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend