Efter singlarna Masterpice och Lost song är nu NONONO tillbaka med singeln Friends, en låt som handlar att få styrka genom att acceptera sina svagheter.

Följ på Apple Music

-Låten formades av de stora kontrasterna i musiken; det melodiska, melankoliska lugna som möter det snabba, energiska och pulserande och de sätt dom samverkar på. För mig formade det text och melodispråk helt. Jag började lugnt och melodiskt sjunga om något som gjorde ont, men när den pulserande delen av musiken kom in så fylldes känslan med energi. Det blev en glädje över att det sorgsna och jobbiga svagheterna får finnas. För mig har svaghet varit att inte klara mig helt själv eller att vara beroende av en annan människa. Därav skönt att sjunga om att jag inte behöver klara mig själv. Jag klarar allt med a little bit of help from my friends… realistisk pepp! berättar sångerskan Stina Wäppling.

Musikvideon är skriven och regisserad av Stina tillsammans med Joakim Envik Karlsson och Erwin Semler som i grunden är professionella dansare. De har ett brinnande intresse för att illustrera situationer och känslolägen med hjälp av koreografiska iscensättningar. Videons handling går i samma tema som låtens och grundar sig i att våga visa sig svag, både inför sig själv men även inför människor i sin omgivning.

Bandet kommer fortsätta släppa en del singlar fram till hösten då det är dags för dem att släppa sitt andra album.

NONONO
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011