Brittiska Louise Smith är känd under sitt artistnamn EVER och har släppt musik sedan 2019 då hon debuterade med singeln Bloom, som sedan ledde till EP:n Golden Hour.

Popmuzik Podcast

Just nu är artisten aktuell med sin andra EP There’s Nothing Small About Talking To You. En samling låtar som utgår från artistens inre konversationer med sig själv. Hur hon fösöker navigera sig igenom kärlek, svartsjuka, glädje och sorg.

EP:n inleds med låten Selfish som här har fått en musikvideo. En härligt medryckande poplåt med skön melodi och varm produktion. Det blir en lekfull och lite kaxig låt där artisten sjunger om att hon älskar att vara just självisk.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.