Mallory Johnson är en country/popartist från Nashville i USA.
Hon släppte i höstas sitt debutalbum Surprise Party och här i bloggen kan du se musikvideon till titellåten. Här bjuder artisten oss på en hoppfull pianodriven ballad där hon sjunger lycka till och önskar goda saker i livet för en viss person. Det blir filmiskt och väldigt charmigt.
Texten är verkligen underbar när Mallory bland annat sjunger ”I hope you find a good pair of denim jeans hanging on the sales rack. And when you blow a tire, there’s a spare one in the back.” Små vardagliga saker man kanske tar för givet, men som inte alltid är så. Det är det som gör låten så träffade för mig.

Nordiska Favoriter

Låten har nu fått en video och om den berättar sångerskan:

”När vi var i studion och arbetade på den här låten kunde jag visualisera ”överraskningen” och var låten skulle sitta på albumet. Jag var säker på att den här låten oundvikligen skulle få en musikvideo, så det var viktigt för mig att låta instrumenteringen komplimentera berättelsen på ett bokstavligt och kraftfullt sätt. Så som en överraskning lämnade vi det mesta av bandet utanför till sista refrängen. Innan en storyboard ens skapades för videon visste jag att jag skulle sitta vid en flygel och jag visste att vi skulle ha fest. Jag visste också i vilket ögonblick lamporna skulle tändas, konfettikanoner skulle explodera och när alla skulle skrika ”SURPRISE!”
Cecil Johnson (regissör) gjorde ett fint jobb med att levandegöra denna berättelse. Även om ”överraskningen” egentligen inte är en överraskning, är videon otroligt gripande och fångar perfekt intentionen och känslorna bakom varje textrad.”

Du ser det fina resultatet här i bloggen.

Följ Mallory Johnson på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.