MIRAMIS är ett nytt musikprojekt av Emil Berg. Ni vet, han som var med i The Majority Says och sedan fick en enorm hit som soloartist med singeln Du swipa höger.

Med MIRAMIS får vi en mer soulig engelsktalkande sida av Emil. Produktionen är mer elektronisk och minimalistisk i stilen, vilket lyfter fram Emils röst väldigt bra. Kanske inte en kommande monsterhit som Du swipa höger, men en uppvisning av hur mångsidig sångaren är.

“Det är ögonblicket mellan tänkandet och handling. Du har ofta många visioner, men försöker inte tillräckligt hårt för att få det att hända. Som de många sena nätterna när jag spelade videospel och jonglerade det med att läsa tidig mänsklig historia. Jag tillbringade för mycket tid i mitt huvud istället för att träffa nya människor för att vara och bli inspirerad.

Den här låten är den första pushen mot det… när väckarklockan ringer.”


Missa inte: Du hittar även Suppressing me i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

MIRAMIS
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend