Det verkar som BloodPop® är min nya idol när det kommer till musik. Hela tiden får vi lysande poplåtar av unge herr Michael Tucker.
Senast ut är singeln Capital letters som är ett samarbete med sångerskan Hailee Steinfeld och resultatet är mer än lysande skulle jag säga.

Capital letters är tagen från soundtracket till kommande Fifty Shades Freed-filmen vars soundtrack släpptes idag. Från det har vi ju redan hört (och älskat) singeln For you med Liam Payne och Rita Ora.
Så nu har ni en ny älsklingslåt från soundtracket.

Hailee Steinfeld
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend