Premiär i Being Blogged NY
Vi börjar dagen med en premiär!
Uppsala-bandet My Heart Is A Metronome har spelat in en avskalad akustisk liveversion tillsammans med Freja Sessions av deras senaste singeln Tierp från bandets EP som heter just Tierp.

POPMUZIK SUMMER

Freja Sessions är en nystartad kreativ duo bestående av Jakob Ericsson och Fredrik Nordin, vilken fokuserar på avskalade sessions med up and coming-artister och med en jämn fördelning mellan kvinnor och män.
(Du kan se fler inspelningar studion gjort här)

Bandet berättar:

”Vi har haft den här versionen påbörjad sedan länge men inte riktigt hittat tillfälle att använda den då vi knappt spelat akustiskt på senare tid. Alla tiders att den här möjligheten dök upp och att resultatet blev så bra. Sköna snubbar att jobba med också di där Freja!”

My Heart Is A Metronome
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011