På sin födelsedan – den 26:e December – släppte den nu 17-årige finska popexporten Isac Elliot sitt nya album FAITH. Efter att ha släppt en singel i månaden sedan efter sommaren fick vi nu elva spår av sångaren. Skrivan samlar inte bara upp de singlar som släpptes under hösten, utan lägger även till alla singlar som släpps sedan senaste albumet Follow Me från 2015.
Med så många singlar på ett och samma album är det nästan som en greatest hits med sångaren, och med det en hel del bra låtar. Vi bjuds på modern pop med en mix av R&B och en del falsett av sångaren, tro det eller ej.

Visst, Elliot är inte artisten som förändrar genren eller ger oss något utöver det vanliga. Och ja, jag retar mig ibland på hans engelska uttal som kanske inte är helt perfekt alla gånger. Men vill man ha tonårspop med någon form av budget i produktionen så lyckas Isac ändå bra. Det lär mätta tonårspubliken för stunden tills nästa singel eller album med Markus & Martinus eller PRETTYMUCH släpps.
Så en bra pop-present från våra grannar i öst.

Isac Elliot
@Instagram

5 / 10

Isac Elliot samlar sina singlar från senaste åren på ett album som levererar bra tonårspop med både budget och hits.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend