Efter singlarna Should have surrendered, Be the one och Raindrops är RBECKA från Järfälla idag tillbaka med sin starkaste singel: den mäktiga Run. Hennes souliga röst med sin imponerande styrka får mig att tänka på en ung Florence Welch och just rösten kommer verkligen till sin rätt på nya singeln.

RBECKA berättar:

Run handlar om att följa det inre jaget. Jag ville fånga den nästan panikartade känslan som kan uppstå när ens inre jag är fångad inom den angivna ramen. Hur viktigt det är att vara sig själv och välja sina egna drömmar, även om det innebär att simma mot strömmen. Att aldrig förneka sig själv. Du är den viktigaste personen i ditt liv och det är okej att lämna en situation eller omgivning som inte gör så att du kommer till din rätt, så länge du behandlar andra i din omgivning med respekt.”

RBECKA
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend