Internationellt framgångsrik skådespelare och artist…. Omar Rudberg signar med amerikanska Elektra Entertainment och når den riktigt breda publiken ute i världen samtidigt som han delar hemvist med världsstjärnor som Ed Sheeran och Bruno Mars.

Nordiska Favoriter

“Det är en dröm som går i uppfyllelse för mig att få samarbeta med Elektra Entertainment. Jag är otroligt tacksam för deras förtroende och ser fram emot att dela min musik med en global publik.”

Omar Rudberg

Singeln Red Light är en Rihanna-doftande R&B-ballad som visar upp Omars snygga stämma och röstkontroll. Många organiska produktionsval skapar en levande ljudbild som kommer göra sig alldeles utmärkt på live. Nästa gång han intar scenen är på Gröna Lund den 1 juni.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011