Svävande på rosa fluffiga moln ger Marie Meyer oss singeln Cloud 9. Med en R&B doftande produktion tar artisten med oss på en resa tillbaka till 2010 då paljett-beströdda iPods och Disney Channel var på modet. Texten talar om en tonårsförälskelse där det enda personen vill är att bli sedd av sin crush. Varför kallar inte han mig baby? Ställer Marie sig frågande. Men när verkligheten inte riktigt räcker till för att ge en svaren kan man altid ta till drömmarnas värld. Därav blir Cloud 9 den ultimata låten för den hopplösa romantikern. 

Apple Music

Med en imponerande sånginsats ger denna 22-åriga artist oss sin andra singel. Personligen älskar jag när R&B möter atmosfäriska syntar och en självklar popröst. Är det bara jag eller hör man inte lite Ariana Grande i stämmor och de snygga ad-libsen och wail som Marie gör? 

Cloud 9 skrevs utifrån en hoppfull ung tjejs första stora, icke-ömsesidiga hjärtekross. Längtan i melodin representerar låtens bitterljuva budskap. Förbjuden kärlek. Ändå är du så kär i att du kan inte låta bli att flyta på moln, drömma och önska. Det finns inte plats för något annat. Eller någon annan för den delen. Så du fortsätter drömma, övertygad om att ni två kommer bli ett en dag.”

Marie Meyer
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.