Svävande på rosa fluffiga moln ger Marie Meyer oss singeln Cloud 9. Med en R&B doftande produktion tar artisten med oss på en resa tillbaka till 2010 då paljett-beströdda iPods och Disney Channel var på modet. Texten talar om en tonårsförälskelse där det enda personen vill är att bli sedd av sin crush. Varför kallar inte han mig baby? Ställer Marie sig frågande. Men när verkligheten inte riktigt räcker till för att ge en svaren kan man altid ta till drömmarnas värld. Därav blir Cloud 9 den ultimata låten för den hopplösa romantikern. 

Popmuzik Podcast

Med en imponerande sånginsats ger denna 22-åriga artist oss sin andra singel. Personligen älskar jag när R&B möter atmosfäriska syntar och en självklar popröst. Är det bara jag eller hör man inte lite Ariana Grande i stämmor och de snygga ad-libsen och wail som Marie gör? 

Cloud 9 skrevs utifrån en hoppfull ung tjejs första stora, icke-ömsesidiga hjärtekross. Längtan i melodin representerar låtens bitterljuva budskap. Förbjuden kärlek. Ändå är du så kär i att du kan inte låta bli att flyta på moln, drömma och önska. Det finns inte plats för något annat. Eller någon annan för den delen. Så du fortsätter drömma, övertygad om att ni två kommer bli ett en dag.”

Marie Meyer
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.