Svävande på rosa fluffiga moln ger Marie Meyer oss singeln Cloud 9. Med en R&B doftande produktion tar artisten med oss på en resa tillbaka till 2010 då paljett-beströdda iPods och Disney Channel var på modet. Texten talar om en tonårsförälskelse där det enda personen vill är att bli sedd av sin crush. Varför kallar inte han mig baby? Ställer Marie sig frågande. Men när verkligheten inte riktigt räcker till för att ge en svaren kan man altid ta till drömmarnas värld. Därav blir Cloud 9 den ultimata låten för den hopplösa romantikern. 

Popmuzik Lover Patreon

Med en imponerande sånginsats ger denna 22-åriga artist oss sin andra singel. Personligen älskar jag när R&B möter atmosfäriska syntar och en självklar popröst. Är det bara jag eller hör man inte lite Ariana Grande i stämmor och de snygga ad-libsen och wail som Marie gör? 

Cloud 9 skrevs utifrån en hoppfull ung tjejs första stora, icke-ömsesidiga hjärtekross. Längtan i melodin representerar låtens bitterljuva budskap. Förbjuden kärlek. Ändå är du så kär i att du kan inte låta bli att flyta på moln, drömma och önska. Det finns inte plats för något annat. Eller någon annan för den delen. Så du fortsätter drömma, övertygad om att ni två kommer bli ett en dag.”

Marie Meyer
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011