Natalie Reigo är en 17-årig artist från Stockholm som älskar musik och som personligen inspirerats mycket av akter som Beyoncé, Zara Larsson och Adele. Straka kvinnliga artister som genom åren format sångerskans uttryck.

Popmuzik Lover Patreon

Just nu är artisten aktuell med en cover på ABBAs klassiker SOS från 1975. -Passande nu när schlagerhiten Waterloo fyller 50 och A-Teens ska återförenas för Melodifestivalen.
I denna tolkning av SOS får vi en läcker klubbversion med skönt driv i beatet och syntharrangemang. Det är lite som om Motiv8 låg bakom låten, för jag älskade ju housepiantot i slutet. Där blev det som låten slungades tillbaka en till 90-talet. Kul!

SOS är producerad av Marco Nobel och JORM och det är som sagt Natalie som står bakom mikrofonen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011