Nûrnbear är en popgrupp från vårt grannland Danmark. Ja närmaste bestämt från huvudstaden Köpenhamn.
Gruppen består av de fyra herrarna Emil Wahlberg, Christian Tranberg, Mads Siggaard och Rune Christensen. De debuterar med poplåten Isolation som precis släpptes. Låten i sig handlar om att återskapa våra mänskliga kärnvärden och göra en förändring till det bättre. Att inte fortsätta på vägen att splittra människor och göra oss mer inhumana.
Resultatet blir en medryckande poplåt med positiv känsla och stark refräng. Det är så man återskapar en bättre värld. En ton i taget.

Nûrnbear
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend