Premiär i Being Blogged NY
Joel Sundholm är tillbaka!
Senast vi hörde från sångaren från Umeå var April med singeln Vinterns sista suck.
Men nu får vi första låten från hans kommande EP #BusinessAsUsual som släpps den 1:a December. Vi borde leva våra liv är en kärleks- och närhetstörstande sång i ren och skär carpe diem-anda. Resultatet är en låt som växer från det lilla och försiktiga till det stora poplandskapet. Som klippt och skuren för mig skulle jag säga. I dessa Så Mycket Bättre-tider är det svårt att inte dra parallell till Tomas Andersson Wij när det kommer till känsla. Men Joel har ju även jämförts med både Kent och Uno Svenningsson, så ni har en aning om nivån på det hela.
Premiär är det här i bloggen och det är alltid en ära att få bjuda på bra pop på svenska.

Joel Sundholm
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend