Till sköna elgitarrer och ett avslappnat R&B- beat ger Maria Diebolt oss den lysande singeln Lock U Up. Här ser sångerskan tillbaka på ett tidigare giftigt förhållande. Klanderfritt gräver hon djupare i tankar kring ångesten och den makt vissa människor har över oss i kärleksrelationer. Samtidigt sänder artisten ett budskap om att veta sitt eget värde och förstå att man är mycket mer värd än någon som behandlar en illa.

Svensk Pop Apple Music

”Att släppa den här låten betyder så mycket för mig. Det är den första från en lång lista med låtar som jag skrev medan jag gick igenom en ganska tuff tid i mitt liv. Jag hoppas att den här låten kommer att hjälpa människor att känna att de inte är ensamma. Ohälsosamma relationer kan få dig att känna att du är den enda personen som kämpar och att ingen kommer att förstå eller hjälpa. Ett av mina mål med musik är att låta människor veta att de är älskade, de är inte ensamma, de är mäktiga och att använda sin röst för att tala för sig själva och sin tro.”

Maria Diebolt

Innerligt och ärligt är detta en ömsint berättelse som ligger i linje med sångerskans önskan att berätta för sina lyssnare att de inte är ensamma och fria att känna alla sina känslor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011