Till sköna elgitarrer och ett avslappnat R&B- beat ger Maria Diebolt oss den lysande singeln Lock U Up. Här ser sångerskan tillbaka på ett tidigare giftigt förhållande. Klanderfritt gräver hon djupare i tankar kring ångesten och den makt vissa människor har över oss i kärleksrelationer. Samtidigt sänder artisten ett budskap om att veta sitt eget värde och förstå att man är mycket mer värd än någon som behandlar en illa.

Apple Music Svensk Pop

”Att släppa den här låten betyder så mycket för mig. Det är den första från en lång lista med låtar som jag skrev medan jag gick igenom en ganska tuff tid i mitt liv. Jag hoppas att den här låten kommer att hjälpa människor att känna att de inte är ensamma. Ohälsosamma relationer kan få dig att känna att du är den enda personen som kämpar och att ingen kommer att förstå eller hjälpa. Ett av mina mål med musik är att låta människor veta att de är älskade, de är inte ensamma, de är mäktiga och att använda sin röst för att tala för sig själva och sin tro.”

Maria Diebolt

Innerligt och ärligt är detta en ömsint berättelse som ligger i linje med sångerskans önskan att berätta för sina lyssnare att de inte är ensamma och fria att känna alla sina känslor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.