Ösigt, rivigt och kaxigt. Oriana Nash är 18-årigen som nyligen kornades till mest trolig att bli nästa stora kvinnliga artist av DarkUS Magazine. Med ett brinnande intresse för HBTQ+-frågor och viljan att förändra genom musik är hon artisten som leder vägen in i framtiden. Nya låten Keep it going presenterar en medryckande popglädje som är oemotståndlig. I gränslandet mellan pop och punk är detta en catchy melodi med rätt mängd klös som passar perfekt på alla listor.

Popmuzik Lover Patreon

Redan som barn förstod Oriana kraften i berättande genom musik. Efter att ha sett musikalen Phantom Of The Opera fann hon en skräckblandad förtjusning som sedermera ledde till drömmar om Broadway. Som 14-åring började hon dock göra rapp-musik med en skolkamrat och omvärderade denna dröm. Efter det ville Oriana istället skapa sin egen musik. Sin verkliga identitet hittade musikskaparen några år senare när hon deltog i New York Pride.

Det var en av de coolaste, vackraste upplevelserna i mitt liv. Det fanns absolut inget hat och människor av alla slag var så fyllda av glädje att du kunde känna det i luften. Jag kunde bara inte sluta dansa och le.”

Oriana Nash
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011