Ösigt, rivigt och kaxigt. Oriana Nash är 18-årigen som nyligen kornades till mest trolig att bli nästa stora kvinnliga artist av DarkUS Magazine. Med ett brinnande intresse för HBTQ+-frågor och viljan att förändra genom musik är hon artisten som leder vägen in i framtiden. Nya låten Keep it going presenterar en medryckande popglädje som är oemotståndlig. I gränslandet mellan pop och punk är detta en catchy melodi med rätt mängd klös som passar perfekt på alla listor.

Popmuzik Popcast

Redan som barn förstod Oriana kraften i berättande genom musik. Efter att ha sett musikalen Phantom Of The Opera fann hon en skräckblandad förtjusning som sedermera ledde till drömmar om Broadway. Som 14-åring började hon dock göra rapp-musik med en skolkamrat och omvärderade denna dröm. Efter det ville Oriana istället skapa sin egen musik. Sin verkliga identitet hittade musikskaparen några år senare när hon deltog i New York Pride.

Det var en av de coolaste, vackraste upplevelserna i mitt liv. Det fanns absolut inget hat och människor av alla slag var så fyllda av glädje att du kunde känna det i luften. Jag kunde bara inte sluta dansa och le.”

Oriana Nash
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.