Rock, punk och pop sammanflätas till en oemotståndlig ljudbild när amerikanska MIXIE bjuder på en kaxig musikalisk resa genom singeln Fuccboi. Låten markerar en något annorlunda sound-riktning för sångerskan som hon kallar ”dansrock”. Med drömska syntar, live-trummor och organiska elgitarrer bländas jag av stjärnans förmåga att snickra ihop melodisk stark pop med ett tydligt ID. Budskapet då? Det är ganska tydligt, tjejer är minst lika berättigade att skryta som killar.

Följ på Apple Music

”Varför har män så många låtar om att flexa medan de flesta av de kvinnliga versionerna handlar om att se sexiga eller attraktiva ut? Kan jag inte bara flexa också? Fuccboi svarar på den frågan.”

MIXIE

Med en bakgrund i modellvärlden tar MIXIE med sig sin erfarenhet och skapar sitt alldeles egna artisteri där visuellt och auditivt smälter samman. Redan lyft av Spotifys Fresh Finds och New Music Friday spår jag en strålande framtid.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011