Premiär i Being Blogged NY
När Linnea Andersson från Ronneby var tre år hade hon bestämt sig – hon skulle bli artist. Nu är hon 13 år och har redan varit med i TV-programmet Talang i både Sverige och Norge samt släppt en knippe singlar.

Nordiska Favoriter

Idag är det dags för Linnea att släppa textvideon till den nya singeln Dance Dance Dance. Vad titeln antyder handlar den nya låten om att Linnea älskar att dansa. Det var det låtskrivaren Ditte Lindbom byggde singeln på, så den skulle passa Linneas personlighet och artist. Det där med killar och sånt är mindre viktigt menade Linnea, som inte alls tänkte sig någon kärlekslåt.
Så gör dig redo för ett positivt lyckopiller och klicka play för att dansa loss tillsammans med Linnea.

Linnea Andersson
@Faceboook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011