Det var 2016 som trion KEV släppte EP:n Chapter X som då innehöll singeln Moments. En låt som jag personligen älskade och som var en av de starkare låtarna från EP:n. Storslagen synthpop med filmisk känsla. Ja, ni vet, låtar som är lätta att bara älska.
Det var visst inte bara jag som uppskattade låten för nu har gruppen Everywhere gjort en cover på den. Nu är den inte lika stor och episk, utan mer pulserande pop med en härlig frihetskänsla i produktionen.
Gillade du originalet, så kan detta definitivt vara ett måste att lyssna in er på.

Everywhere
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend