Exotik Robotz – Choose to love

Åh, vad jag älskar lättsamma poplåtar som bara gör mig på bra humör. Det svåra är att det är fan inte lätt att hitta idag. Enkel pop-glädje som bara bara bubblar av energi har lite skuffats åt sidan till förmån för minimalistisk produktion och försök att göra coola R&B-doftande poplåtar.
Men detta fick mig att tro på att det finns något gladare för oss alla bortom regnbågen. Det är New York-trion Exotik Robotz som släppt EP:n Supernovae, från vilken vi hittar låten Choose to love. Visst, den är lagom repetitiv i texten och somliga kanske skulle säga simpel. Men jag rycktes med av dess positiva melodi och härliga användande av vocoder.

Exotik Robotz
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend