Drivande beat står i perfekt symbios med stråkar när världsstjärnan Rita Ora samarbetar med Netsky. Likt många av Oras gästspel på stora producentnamns låtar gör hon ett lika oklanderligt jobb som alltid. Den energifyllda produktionen bär på ett viktigt budskap om att riva ner alla barrikader som omringar oss. En distinkt ljudbild och atmosfärisk sång skapar en grym lyssningsupplevelse i Barricades.

Apple Music

”Jag har velat jobba med Rita sedan jag hörde RIP, så det var verkligen speciellt att få ihop henne och Stargate i studion igen. Vi ville göra en låt som verkligen visade kraften i hennes röst. Låten handlar om de strider människor går igenom att vara kära. Vi kombinerade popens enkla skönhet med kraften i trumma och bas. Jag vill göra dansmusik som har ärlighet och känslor, jag tror att den här låten är det.”

Netsky

Singeln ackompanjeras av en entusiasmerande video där Rita skimrar i guld, dansar ömsint och glänser som den stjärna hon är.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.