Drivande beat står i perfekt symbios med stråkar när världsstjärnan Rita Ora samarbetar med Netsky. Likt många av Oras gästspel på stora producentnamns låtar gör hon ett lika oklanderligt jobb som alltid. Den energifyllda produktionen bär på ett viktigt budskap om att riva ner alla barrikader som omringar oss. En distinkt ljudbild och atmosfärisk sång skapar en grym lyssningsupplevelse i Barricades.

Popmuzik Podcast

”Jag har velat jobba med Rita sedan jag hörde RIP, så det var verkligen speciellt att få ihop henne och Stargate i studion igen. Vi ville göra en låt som verkligen visade kraften i hennes röst. Låten handlar om de strider människor går igenom att vara kära. Vi kombinerade popens enkla skönhet med kraften i trumma och bas. Jag vill göra dansmusik som har ärlighet och känslor, jag tror att den här låten är det.”

Netsky

Singeln ackompanjeras av en entusiasmerande video där Rita skimrar i guld, dansar ömsint och glänser som den stjärna hon är.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011