Man kan ju tro att vi dammsugit Sverige på snygga popkillar med soulig röst. Men så är det alltså inte.
Nykomlingen denna vecka är 19-årige Stockholmskisen Juliander som debuterar med singeln Same Moon. Låten är ju vemodigt fin och handlar om att hålla liv i ett långdistansförhållande. Det är just det Same Moon betyder. Vi ser på samma måne men är inte tillsammans. Fin metafor, som det heter. Låten är skriven av Juliander och producerad av Christian Walz och Jones.
Sedan ska det tilläggas att det kanske inte är en låt som får dig att känna att “wow, detta sticker ut och känns nyskapande”. But then again, hur många låtar gör det? Det är ändå lovande och känns som man vill ge unge herr hunk-Juliander en chans eller två.

Juliander berättar om singeln här:
Jag började skriva låtar själv för ungefär 2 år sedan. Alla små och stora steg jag har tagit i livet, snart 20 år, har lagt grunden för detta. Det känns overkligt på något sätt, men så rätt! Jag skrev en låt i mitt pojkrum för att ventilera mina känslor kring en historia som verkligen berört mig. Att den låten nu är min första singel och finns tillgänglig för allas öron, själar och hjärtan, känns magiskt. Riktigt magiskt. Same Moon är min första singel och jag älskar den! Det här är bara början.

Juliander
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend