Anna of the North – Lovers

Jag har ju längtat efter detta album sedan jag hörde Anna of the North första gången förra året. Duons 80-tals doftande och drömliknande pop är ju lite som klippt och skuren för min smak.
Med singlar som Lovers och Someone i bagaget har de ju en bra grund för att imponera på mig. Singlarna har ju varit nordisk pop när den är som mest nordisk så att säga. Välproducerad och med en mix av det poppiga och vemodiga.

Ett helt album med Anna of the North blir väldigt mysigt och Lovers känns som ett bra höstalbum. Samtidigt är det efter ett tag lite malande och en aning repetitivt. Det blir aldrig direkt dåligt, men 10 låtar som är stöpta i samma form kan ändå bli lite… tråkigt? En aning mer variation i produktionen hade inte skadat för att lyfta detta ytterligare ett snäpp. Nu blir det trevligt för stunden med dock betoning på just en stund.

Anna of the North
@Instagram

7 / 10

Mysig 80-tals doftande pop som har en tendens att bli lite enformig efter en stund.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend