När de spelade temat från Jurassic Park när vi vandrade in i Slottsskogen idag så kändes det just som en enda stor temapark. Som ett Universal Studios med alla färgglada banderoller och sponsorstånd som skulle sälja in deras varor till den medvetna Way Out West-publiken.
Dagen börjar med Radio Dept. i Linnétältet. En soft och behaglig början på festivalen skulle jag säga. Det är så nära en spelning med New Order man kan komma skulle jag säga. I alla fall musikmässigt. Stilmässigt står bandet mest rakt upp och ner och spelar igenom sina låtar. Med senaste albumet Running out of love och EP:n Teach Me To Forget får vi en blandning av nytt och gammalt. Det är liksom den behagliga och softa starten en festival behöver.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend