BROOKLNN kommer ursprungligen från Australien och har mer eller mindre sjungit hela livet, men det var när hon framförde Umbrella av Rihanna framför sin skolklass som hon verkligen fick blodad tand att framföra låtar för publik.
BROOKLNN fick kontakt med Hayden Bell som frågade om hon inte ville komma till Stockholm och jobba med honom. Hennes första låt som låtskrivare blev Déja Vu / Best Bad Move som framfördes av gruppen CD9. Strax efter den skrev hon Brandy tillsammans med Emma Bertilsson som hon spelade in själv och debuterar som sångerska med. En läcker r&b-driven poplåt som bygger på en tankelek där Brandy är en rivaliserande prostituerad som stjäl hennes bästa kund.


BROOKLNN
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend