Idag släppte Göteborgsbandet Ignore The Elephant EP:n Hymns for the Weary med sex nya låtar. Jag tycker killarna är sjukt duktiga och jobbar stenhårt med sin musik. Möjligen lite för rockigt för min personliga smak, men de balanserar ändå mot en något arena-poppig stil som jag på något vis kan uppskatta.
En av låtarna som stack ut extra mycket från EP:n är Someone Like You. En låt som mixar en suggestiv känsla i baskaggen med en arenarockig refräng och stark melodi. Det är sådant som jag går igång på.
Låten har även fått en video regisserad av Patrik Boyton som du ser här.

Ignore The Elephant
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend