Med inspiration från 60-talets rock, 90-talets britpop och mainstreampop är det dags för Charlie Petersson att debutera med singeln Are we? Med sitt oemotståndliga gitarriff kommer detta bli en omedelbar klassiker för fans av ovanstående genrer, det lovar jag.

Popmuzik Lover Patreon

Produktionen står Mats Björke för och han har ju tidigare varit med i Mando Diao, med det vet han hur en bra indierocklåt ska formas. Det ska vara catchigt, omedelbart och en sjuhelvetes bra refräng. Vi säger check på alla dessa punkter och gör plats för Charlie Petersson på scenen.

Vid sidan av musiken är det skådespelaren Charlie Petersson de flesta kanske har upptäckt honom som. Har bland annat synts i musikdokumentären Street Tunes på SVT och kommer även att visa sina skådespelartalanger mot Gustaf och Stellan Skarsgård samt Andrea Riseborough i den internationella filmen What Remains, samt den svenska långfilmen Drama Kings.

Men just nu är det musiken som är i fokus. Två singlar till blir det innan ett helt album släpps under hösten.

Charlie Petersson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011