Indierockbandet Dolorifics från Göteborg har vaknat upp ur sin dvala.
Bandet släppte ju debutalbumet Welcome to Dolograd 2020 som sedan följdes upp av ett par singlar 2021. Efter det blev det mest tyst från bandet. På det hela var det pandemin som satte lite käppar i hjulen för dem, då man varesig kunde ses i större grupp eller spela live. Samt att trummisen Christoffer Anderson flyttade från stan.

Svensk Pop Apple Music

Men nu är det som sagt dags för dem att leverera ny musik, nu som en trio bestående av Erik Löfving, Kalle Mossberg och Olle Mossberg. Först ut är singeln Through your eyes, som är en låt som handlar om att leva sitt liv genom någon annan, när ens eget är för svårt att hantera.
Med tunga trummor och malande gitarrer levererar bandet på topp och ger oss en spännande försmak om vad 2024 kommer att låta för bandet och dess fans.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011