YAYA – Therapist

Dramatisk poplåt med pampiga 80-tals synthar som skapar stora gester i produktionen. Här kan du lyssna på nya singeln Therapist med YAYA.

”Jag ville bara skrika rakt ut ”ALLT ÄR LUGNT, VI KOMMER ATT KLARA DET, detta så kallade livet”. Jag ville springa, spurta fritt tills benen och tankarna inte brände längre. Känna mig oövervinnelig, vara snäll mot mig själv och känna tacksamhet för allt jag faktiskt har. Allt detta ackompanjerat till massiva synthar och gitarrer. Så ja – då gjorde jag precis det, helt enkelt.”


YAYA
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend