I början av sommaren introducerades våra öron för den lysande popduon Laundry Boys. Tillsammans skapar de två musikkreatörerna låtar som de själva tilltalas av frikopplat från allt vad hitmakeri och trender heter. En sund inställning som resulterar i ett genuint uttryck. Debutsingeln var en perfekt introduktion till deras egensinniga popvärld. Uppföljaren Praise you befinner sig helt klart i samma omloppsbana, men rör sig något mer åt det hookigare hållet. Något som får denna hook-tok att hoppa högt av lycka. Till ljudet av skimrande elgitarrer och något modifierade vokaler förs jag till en trippy värld där allt lyser i pastellfärger. Det är med spänning vi fortsätter tumlas runt i Laundry Boys musikaliska kulörtvätt och inväntar deras EP med spänning.

Nordiska Favoriter

Laundry Boys

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.