I början av sommaren introducerades våra öron för den lysande popduon Laundry Boys. Tillsammans skapar de två musikkreatörerna låtar som de själva tilltalas av frikopplat från allt vad hitmakeri och trender heter. En sund inställning som resulterar i ett genuint uttryck. Debutsingeln var en perfekt introduktion till deras egensinniga popvärld. Uppföljaren Praise you befinner sig helt klart i samma omloppsbana, men rör sig något mer åt det hookigare hållet. Något som får denna hook-tok att hoppa högt av lycka. Till ljudet av skimrande elgitarrer och något modifierade vokaler förs jag till en trippy värld där allt lyser i pastellfärger. Det är med spänning vi fortsätter tumlas runt i Laundry Boys musikaliska kulörtvätt och inväntar deras EP med spänning.

Skicka in din musik

Laundry Boys

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011