Steps – Story of a Heart

Jag kommer ihåg när jag hörde Story of a Heart första gången. Jag var helt lycklig av låten och körde den på repeat en hel eftermiddag. Helen Sjöholm tog ABBA till 00-talet när BAO gjort en poplåt som liksom fått tiden mellan 1981 och 2009 försvinna och Sveriges främsta popgrupp var tillbaka, om än i delvis form.
Nu har Steps den goda smaken att spela in en egen version av låten. Vemodet från originalet är kvar, och det passar ju Steps. Kolla även in 7th Heavens remix på låten som är riktigt popig.


Steps
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend