Black Sabbaths Paranoid får en helt ny skepnad när Josefin Solberg klär upp den i akustisk gitarr och ömsint sång. Från första sekund dras jag in i det vackra ljudlandskap som sångerskan målar. Jag slutar aldrig förundras över hur tolkningar av kända låtar kan framstå som helt nya verk genom en annan artists musikaliska filter. Att ge sig på en så episk klassiker som Paranoid hade lätt kunnat bli platt fall, men Josefine ger sig an låten på helt rätt sätt – nämligen att vara sann mot sitt egna artistiska ID. Såhär säger artisten själv om släppet. 

Svensk Pop Apple Music

”Låten spelades in 2021 och det var första gången jag var i en studio med eget projekt. Medan jag skrev dom andra låtarna till projektet spelade jag Paranoid i pauserna och började tänka mycket på texten och på hur jag lyssnat på låten förut. Låten var med på en av de första skivorna jag köpte och jag minns bara hur den gick på repeat”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011