När Norlie & KKV tolkar Maja Francis låt Space invades my mind som i original framförs tillsammans med Veronica Maggio är det denna gång Victor Leksell som får bli gästartist när de överätter låten till Rymden och tillbaks.

Svensk Pop Apple Music

Helt klart en grym tolkning från veckans Så Mycket Bättre, som här kändes egen och ny. Det blir ju oftast intressant när man översätter låtar till antingen svenska eller engelska för att sätta sin egna prägel på låten. Att de just bjöd in Leksell var ju ett genidrag och kanske en hint om nästa års stora namn i serien?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011