Intervju med Roger Pontare inför Melodifestivalen.

Roger Pontare är tillbaka i Melodifestivalen för femte gången med låten Himmel och Hav som skrivits av Thomas G:son och Alexzandra Wickman.
Roger var första gången med i Melodifestivalen 1994 med låten Stjärnorna tillsammans med Marie Bergman som vann hela tävlingen. Han har även vunnit Melodifestivalen med låten När vindarna viskar mitt namn 2000. Sist gång var 2006 och låten Silverland. Nu 11 år senare är det alltså dags igen.
Johan och Emanuel träffade honom för en intervju.

Roger Pontare
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend