pop

Premiär: Bara Jonson And Free – A Mothers Wish / With You

Premiär i Being Blogged NYIdag är det Alla Hjärtans Dag. Kristianstaduon Bara Jonson And Free gör denna dag lite extra vacker med att släppa två låtar tillägnade deras barn. En skriven av mamma Malin Östh och en skriven av pappa Jonas Tancred. De båda låtarna har premiär i bloggen idag, så känn kärleken igenom att klicka igång musiken.

Malin berättar om A Mothers Wish:
A Mothers Wish skrevs inför min dotters bröllop. Jag tror att jag delar denna tanke med de flesta mammor, när de är på väg att ge bort sin dotter. Den handlar om den lycka en mamma känner när hennes dotter är på väg att gifta sig med en riktigt snäll och fantastisk man. Men samtidigt maler en oro där någonstans i bakhuvudet, en rädsla för att det kanske inte blir bra. En översättning av den oroliga delen i låten blir det ungefär så här: Den här gången måste du följa dina instinkter. Du ska känna dig fri och inte begränsad. Den här gången måste du bli glad och inte spänd när du ser honom. Ingen har rätten att släcka ett leende.

Jonas berättar om With You:
För några år sedan fick jag en video av min son som hans mamma skickat mig. Han satt och lyssnade på en gammal CD där jag sjöng en av mina svenska låtar. Han var två år gammal. Eftersom han är född i USA så blev omständigheterna sådana att han fick stanna kvar hos sin mamma medans jag var tvungen att återvända hem till Sverige.
Jag tyckte att han såg så ledsen ut, så tankfull, i videoklippet så jag visste att han saknade mig. Jag var bara tvungen att skriva den här låten om mina egen rädsla för jag visste att allt efter som tiden gick kommer hans minne av mig att blekna.

Bara Jonson And Free
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend