Ditte Lindbom och hennes musikprojekt FRIID är här tillbaka i bloggen. Artisten debuterade ju med singeln När jag blir stor för en månad sedan som du kunde höra i bloggen tillsammans med en intervju.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nu är det dags att släppa singeln Vi ägde världen. En härligt medryckande sommarpoplåt som hämtat inspiration från skolavslutningens Sommarpsalm till låtar med artister som U2, Håkan Hellström, GAMMAL, Ariana Grande, Mauro Scocco och Oskar Linnros.
Resultatet är en härlig popkaramell med upplyftande känsla och härligt driv i produktionen. Lite som när man är ung och har hela livet framför en och med det äger man hela världen för möjligheterna och förväntningarna på allt är enorm. Något som verkligen känns i låten.

Om singeln berättar artisten:

”Midsommar har alltid haft en slags magi över sig för mig. Jag minns det som årets höjdpunkt och vi skulle såklart ut i skärgården och fira, jag och mina bästa vänner. Mycket folk skulle det va, och en fest som höll igång från dag till morgondagens gryning. Förväntan men också något slags vemod fanns i luften. För det här kommer ju inte vara för alltid, tänker jag. Men för en stund glömmer jag allt det där och låter mig svepas med i nuets eufori. En våg av lycka överöser mig och jag vet att jag aldrig kommer glömma känslan som fångar mig. Ett magic moment. Det är som att vi äger världen där och då.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.