Ditte Lindbom och hennes musikprojekt FRIID är här tillbaka i bloggen. Artisten debuterade ju med singeln När jag blir stor för en månad sedan som du kunde höra i bloggen tillsammans med en intervju.

Skicka in din musik

Nu är det dags att släppa singeln Vi ägde världen. En härligt medryckande sommarpoplåt som hämtat inspiration från skolavslutningens Sommarpsalm till låtar med artister som U2, Håkan Hellström, GAMMAL, Ariana Grande, Mauro Scocco och Oskar Linnros.
Resultatet är en härlig popkaramell med upplyftande känsla och härligt driv i produktionen. Lite som när man är ung och har hela livet framför en och med det äger man hela världen för möjligheterna och förväntningarna på allt är enorm. Något som verkligen känns i låten.

Om singeln berättar artisten:

”Midsommar har alltid haft en slags magi över sig för mig. Jag minns det som årets höjdpunkt och vi skulle såklart ut i skärgården och fira, jag och mina bästa vänner. Mycket folk skulle det va, och en fest som höll igång från dag till morgondagens gryning. Förväntan men också något slags vemod fanns i luften. För det här kommer ju inte vara för alltid, tänker jag. Men för en stund glömmer jag allt det där och låter mig svepas med i nuets eufori. En våg av lycka överöser mig och jag vet att jag aldrig kommer glömma känslan som fångar mig. Ett magic moment. Det är som att vi äger världen där och då.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011