Duon The Montagu ger oss härlig arenarock i bästa The Killers-stil när de här släpper loss singeln Killing Time. En storskalig låt som handlar om känslan av att vara annorlunda. Man rannsakar sig själv och undrar varför man divergerar från normen, men hittar inga tydliga svar. Det är därför det är så viktigt att tro på sig själv och våga gå sin egen väg.

Följ på Apple Music

Med feta trummor och malande gitarrer samt en stort dynamik i produktionen skapar sångaren Philip Montagu-Evans och gitarristen Johan Holmgren den där euforiska känslan som bara just arenarock kan skapa. Jag tyckte ju detta var asläckert!

Killing Time är mixad och mastrad av Stefan Boman (Kent, Salem Al Fakir, Marit Bergman m.fl). Duon debuterade 2017 med singeln Where do we go som omedelbart gav dem bra spridning på Spotify. Låten har sedan följts upp av Someone to call my own (som även var med på soundtracket till serien The Good Doctor) och M-L-E 2020. Nu går de in i sommaren 2022 med Killing Time och de slår verkligen på den stora trumman.

Hör Killing Time här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011