pop

En introduktion till FO&O (Spellista)

FO&O tog sig som sagt till Andra Chansen under helgens Melodifestival med låten Gotta thing about you. Fick dock höra från olika personer att de inte hade någon direkt koll på FO&O (eller The Fooo Concpiracy som de hette tidigare). Antar att många hört namnet i samband med Rockbjörnen men inte tagit sig tiden att lyssna på dem. Sedan har de ju aldrig fått en riktig radiohit i Sverige i och med att de i första hand är ett social media-band.
Men här är en liten spellista med låtar killarna släppt, som kanske kan vara en bra introduktion till Felix, Oscar och Omar.
Du hittar även intervjuer med killarna här, här och här.

FO&O
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend