Pajala-gruppen The Magnettes har släppt videon till senaste singeln Hollywood .
Videon spelades in i just Hollywood av det nya stjärnskottet Michael Frost . För att få den rätta stämningen till videon så bestämde bandet för att krascha en filmpremiär som de visste om. Deras scenkläder gjorde att de lätt tog sig in och minglade bland Hollywood celebriteter. Precis innan de skulle gå in för att se filmen upptäckte säkerhetsvakterna att en filmkamera fanns på området och de blev utslängda.
“Delar av det finns faktiskt med i videon” berättar Sanna Kalla som tillsammans med Rebecka Digervall och Tomas Bäcklund Thuneström utgör gruppen.

https://youtu.be/yLjYNIzibyA

The Magnettes
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend