Detta var ju inte så dumt.
Trillade över videon under hem-fliken i YouTube och fastnade för den. Skön och varm produktion med ett medryckande arrangemang. Kändes som något många av bloggen läsare borde uppskatta.

DOLBY ATMOS

Amber Liu är en artist från Los Angeles, USA som debuterade som del i den sydkoreanska gruppen f(x). 2015 släppte Amber sin solodebut och har sedan dess släppt fem EP och en knippe singlar.

Senast ut är då singeln Dusk till dawn där vi ser sångerskan dansa sig genom den varma Los Angeles-natten med Eileen Harman och Joesar Alva, läckert och sensuellt, samtidigt som det är härligt lekfullt. Kolla in videon häri bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011