Imminence - Wine & Water

Metalbandet Imminence från Malmö har släppt en akustisk version av sin låt Wine & Water .
Gruppen som vanligen spelar en tyngre genre har inför detta valt att samarbeta med producenten Simon Peyron , sångaren i Outtrigger , för att få en mer lättlyssnad version av låten. Bandet består av Eddie Berg på sång, Alex Arnoldsson på gitarr, Harald Barrett på gitarr och Peter Hanström på trummor.
Hur bra är inte den då! Den gjorde min dag faktiskt. Vill ha fler akustiska versioner genast.

Imminence @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend