Arenarock med ett eftertänksamt budskap. Singeln Glamour bär på mer än bara ett skimrande poprocksound och vackert dressad produktion. Bakom den polerade ytan finner vi att texten talar om hur dagens samhälle uppmanar till att framställa en förskönad version av oss själva.

Popmuzik Lover

”Numera täcker vi oss med filter för att göra vårt ansikte vackrare för världen. Enligt min erfarenhet går detta bara ut över vilka vi är, tills vår uppfattning om oss själva kan brytas och tumla ner som ett korthus.”

BLOODHYPE

Singeln Glamour är kvartettens första låt sedan innan coronapandemin. Det nya spåret säger gruppen torkar blodet från läpparna och dammet från knäna, redo för nästa match. Ett övertydligt budskap om ni frågar mig. Med inspiration från new wave och synth ekar den här låten ut som en hym för lika delar hoppfullhet som ångest. Refrängen är inget annat än euforisk och passar perfekt på vilken arena som helst.  

Det aktuella släppet lovar gott inför hösten och bandet passar på att meddela att deras kommande låtar så småningom kommer resultera i ett helt album. Tillhörande musikvideo sammanfattar ungefär allt de står för. Ett liveband fångat i sitt rätta element redo att riva hela världen med sin musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.