Jack Antonoff och hans Bleachers är tillbaka för att följa upp albumet Take the Sadness Out of Saturday Night från 2021. Jack har ju mest varit upptagen med att producera nytt och nygammalt material för Taylor Swift samt senaste albumet för Lana Del Rey, så det är ändå imponerande att han hunnit med att skapa något för sig själv också.

Följ på Apple Music

Nya singeln heter Modern Girl och är en Springsteen / Bowie-liknande rocklåt som känns som klippt och skuren för en New Jersey-man som Antonoff. Det är musikglädje och saxofon. Inte en sur min genom hela låten.

Alex Lockett har regisserat musikvideon. Du ser resultatet nedan.

Bleachers

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.