Jack Antonoff och hans Bleachers är tillbaka för att följa upp albumet Take the Sadness Out of Saturday Night från 2021. Jack har ju mest varit upptagen med att producera nytt och nygammalt material för Taylor Swift samt senaste albumet för Lana Del Rey, så det är ändå imponerande att han hunnit med att skapa något för sig själv också.

Svensk Pop Apple Music

Nya singeln heter Modern Girl och är en Springsteen / Bowie-liknande rocklåt som känns som klippt och skuren för en New Jersey-man som Antonoff. Det är musikglädje och saxofon. Inte en sur min genom hela låten.

Alex Lockett har regisserat musikvideon. Du ser resultatet nedan.

Bleachers

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011