Förra månaden gick Tobias Isakssons mor bort. Som en del i sorgearbetet bestämde han sig för att färdigställa låten Three times the drama och ge ut den som tredje singeln från Azure Blues kommande sjätte album The Night of the Stars.

Skicka in din musik

Tobias berättar för bloggen:

”I början av maj gick mamma bort utan förvarning. Förvirrade dagar av outsäglig sorg har följt och inget är sig likt. Men i hela mitt liv har jag vänt mig till musiken för lindring och jag bestämde mig för att göra klart den här låten och tillägna den till min mamma.”

Med singeln får vi en härligt medryckande popdröm som snyggt mixar det vemodiga i Tobias mjuka sång med de analoga syntharna. Det är som en behaglig bris av sommarpop som sköljer över oss, och det är med det inte med tårar vi hyllar Tobias mor, utan med glädje och dans. Det tycker jag är väldigt fint. Sedan är det ju passande med denna typ av somrig pop i samband med att vi tågar in i den blomstertid nu kommer.

Med Three times the drama följer Azure Blue upp Rise och Define your dreams, som även de kommer att finnas med på albumet. Det känns ju verkligen som att artisten bygger upp förväntningarna på ett fint sätt inför albumet med dessa singlar.
Klicka igång här nedan och lyssna. Samtidigt som du gör det får du gärna klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och där välj ”Lägg till på hemskärmen”. Då har du en genväg till Popmuzik i din mobil, så att du enkelt kan nå bloggen dagligen och upptäcka nya fantastiska låtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011