Göteborgaren och singer-songwritern Titus Drott är just nu aktuell med singeln Wonderful. En fin pianoballad som smyckats med stråkar med hjälp av producenten Petter Lithvall, medan Titus sjunger en kärleksförklaring till den där speciella personen. Det är innerligt och vackert, samtidigt som det också är en fin hyllning till kärleken.
Kanske en perfekt låt att spela på ett bröllop?

Följ på Apple Music

Jag satte mig ner med Titus för att prata om nya låten i detta poddavsnitt. Det blev ett samtal om uppväxten i Göteborg och hur musiken kom in i Titus liv. Men också om att leva med psykisk ohälsa och självmordstankar. Att hitta tillbaka till livet igen och få de vänner han aldrig haft som ung.

Vi pratar även om musik som betytt mycket och som inspirerat Titus på olika sätt, samt om arbetet med sin egna musik.

Det blir med andra ord ett öppenhjärtligt samtal där artisten och musiken får stå i centrum, precis så som det ska vara i en intervjupodd med en artist.

Om du uppskattar mina intervjuer och poddavsnitt får du mer än gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag hjälper till att fortsätta driva bloggen vidare, så att fler artister får sina röster och berättelser hörda.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011