Azure Blue firar 10 år som artist!
Då var det vår och den första singeln hette The Catcher in the Rye som ledde upp till albumet Rule of Thirds som släpptes den 23:e November 2011. Idag, nästan på dagen 10 år senare, heter singeln Define your dreams och blir startskottet för artistens kommande sjätte album som släpps under nästa år.

”Det hade varit en perfekt tid att sätta punkt här. Tio år och fem album låter som en sluten cirkel. Men Azure Blue är en del av mig som inte går att radera. Spegeln där jag ser min skugga.”

Med nya singeln tar Azure Blue in oss i sitt elektroniska drömlandskap. Det är mjuka synthar och slagkraftiga trummor som tillsammans skapar en lyxig ljudbild som definitivt skulle kunna ha använts av storheter som OMD eller Pet Shop Boys för sina låtar. Nu är det istället Tobias Isaksson själv som får äran med sitt musikprojekt att leverera just denna ljudbild.
Man säger att ett riktigt bra vin blir bättre med åren. Azure Blue och musiken har definitivt åldrats med värdighet under dessa 10 år. Så korka upp och lyssna på Define your dreams här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.