Azure Blue firar 10 år som artist!
Då var det vår och den första singeln hette The Catcher in the Rye som ledde upp till albumet Rule of Thirds som släpptes den 23:e November 2011. Idag, nästan på dagen 10 år senare, heter singeln Define your dreams och blir startskottet för artistens kommande sjätte album som släpps under nästa år.

Popmuzik Podcast

”Det hade varit en perfekt tid att sätta punkt här. Tio år och fem album låter som en sluten cirkel. Men Azure Blue är en del av mig som inte går att radera. Spegeln där jag ser min skugga.”

Med nya singeln tar Azure Blue in oss i sitt elektroniska drömlandskap. Det är mjuka synthar och slagkraftiga trummor som tillsammans skapar en lyxig ljudbild som definitivt skulle kunna ha använts av storheter som OMD eller Pet Shop Boys för sina låtar. Nu är det istället Tobias Isaksson själv som får äran med sitt musikprojekt att leverera just denna ljudbild.
Man säger att ett riktigt bra vin blir bättre med åren. Azure Blue och musiken har definitivt åldrats med värdighet under dessa 10 år. Så korka upp och lyssna på Define your dreams här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011