Felix Sandman släppte nyligen släppt sitt favoritspår från hans kommande EP Sando Karlo. Med tredje singeln Babymoma binds hans visuella berättelse ihop av den sista pusselbiten som bildar en helhet tillsammans med Lunas interlude och Terminal.

Svensk Pop Apple Music

På det aktuella släppet talar Felix ärligt om sin mamma och syster, om komplexiteten i relationer, familj och föräldraskap. Hans nya melankoliska framtoning och lo-fi / rap-inspirerade pop gör honom väldigt intressant på dagens popmarknad. Starkt inspirerad av ljus och mörker bygger Babymoma på karaktären Yue från animeserien Avatar.

”Jag reflekterar också över kvinnor som får barn med män som sedan lämnar dem. Männen ser att de är mamma-material men ändå så räcker de inte till.”

Felix Sandman

Nya EP:n landar den 7e juni och det är med spänning vi ser fram emot den!
Något annat vi ser fram emot är att du blir Patreon och stöttar Popmuzik. Då bloggen är en av de få musikbloggar som finns i Sverige och den enda som dagligen uppdateras med nya inlägg, så betyder ditt stöd mycket. Varesig du är läsare, musikbolag eller artist så hjälper ditt bidrag som antingen Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover att det kan fortsätta finnas en musikblogg som med passion för musiken lyfter fram nya låtar i en värld där allt annat bli algoritmbaserat. Tack för ditt stöd.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011