Felix Sandman återvänder till popscenen efter fyra år av tystnad. Under denna tid har artisten samlat styrka och spenderat en hel del tid i studion för att omforma sitt musikaliska uttryck. En första presentation för denna musikaliska värld är genom singeln Lunas interlude. I denna introspektiva låt ventilerar Felix rörande känslor till en avskalad och skugglik produktion.

Nordiska Favoriter

Detta är första gången artisten skriver all text själv och inför hans kommande EP har Felix tagit full kontroll över sitt artisteri genom att vara delaktig i alla delar av musikskapandet. Till det aktuella släppet kommer även egenregisserad video iklädd dunkelt mörker med otroligt läckra kontraster mellan ljus och form.

Jag ser det inte som en comeback, jag ser det som att lansera en helt ny artist. Jag har ett nytt team och har blivit chefen över mitt eget liv. Nu är det inga kompromisser längre.

Felix Sandman
Vad tyckte du?
+1
3
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011