Felix Sandman följer upp singeln Lunas interlude med den grubblande Terminal. Sandman fortsätter belysa kampen mellan ljus och mörker och det aktuella släppet talar om självreflektion och dess konsekvenser. Vi hör artisten fundera kring förväntningarna som ställs på en människa och hur det påverkar ens mående att leva utan syfte.

Följ på Apple Music

“Det var en väldigt rolig, experimentell process. Jag gjorde låten med mina vänner från ett kollektiv av låtskrivare och producenter som heter Klover och vi spenderade tre dagar med att gå igenom flera olika stadier av känslor och berusning.”

Liksom Lunas interlude släpps Terminal med en självregisserad video som tar vid där förra singeln slutade. Det artistiska uttrycket är på en hög nivå och det känns som Sandman vill skapa något alldeles unikt med den nya musiken.

Vill du höra mer musik från Felix Sandman och gillar du att upptäcka nya låtar? Då tycker jag du ska bokmärka bloggen eller följer den via din RSS-läsare, så att du regelbundet kommer ihåg att besöka Popmuzik. Du hittar nya musiktips i bloggen varje dag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011